Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Levering en Retour

Levertermijn

99% van onze producten worden binnen de 48u geleverd in een naburig afhaalpunt of zelf gekozen huis- of werkadres.  Meer details over de exacte levertijd is aangegeven op de individuele product pagina's.

Bestel vóór 13u en uw pakket vertrekt dezelfde dag nog. Levering de eerstvolgende werkdag of op zaterdag in een DPD parcelshop.

Laat je pakket leveren in een naburig DPD parceshop of een door jouw opgegeven huis- of werkadres. De leveringen gebeuren door DPD tijdens de kantooruren van maandag t/m vrijdag (behalve in parcelshops, daar wordt ook op zaterdag geleverd). Mocht je niet thuis zijn bij een levering naar een opgegeven huis- of werkadres, dan zal jouw pakket dezelfde dag nog naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie van DPD gebracht worden. Hier kan je gedurende 7 dagen het pakket afhalen wanneer het jou past. Grote, moeilijk te transporteren items worden na afspraak thuis geleverd door onze eigen transportdienst.

Indien je meer dan één product bestelt, is het mogelijk dat je meerdere leveringen ontvangt. Luxury For Men werkt volgens het ready-out principe. Van zodra een product klaar staat wordt het verzonden. Verschillende items in één bestelling worden dus niet noodzakelijk gebundeld. Uiteraard betaal je wel maar één maal verzendkosten per bestelling. Mochten er vragen of problemen zijn op vlak van levertermijn of verzending, aarzel dan niet om ons te contacteren: service@luxuryformen.com.

 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn gratis voor bestellingen boven 75 Euro naar België en Nederland, tenzij anders vermeld op de product pagina's. Voor aankopen onder dit bedrag worden minimale verzendkosten aangerekend. Een overzicht van de verzendkosten per land vind je in onderstaande tabel.

Land                         GRATIS verzending vanaf Verzendkosten
OPHALEN bij een DPD parcelshop
Verzendkosten 
LATEN BEZORGEN thuis of op het werk
Belgium
Netherlands
GRATIS verzending voor orders vanaf €75 €3,95 €4,95
United Kingdom GRATIS verzending voor orders vanaf £129 £4,95 £5,95
France
Germany
Luxembourg
GRATIS verzending voor orders vanaf €149 €4,95 €6,95 
Austria
Denmark
Moncaco
/ €9,95 €11,95
Sweden / €9,95 €14,95
Latvia
Lithuania
Spain
/ €9,95 €19,95
Estonia
Finland
Portugal
/ €14,95 €19,95
Czech Republic
Hungary
Ireland
Italy
Poland
Slovenia
Slovakia
/ / €14,95
Greece
Croatia
United States of America
/ / €19,95  
Australia
Brazil
Canada
China
Japan
Romania
Russia
Taiwan
Thailand
Turkey
/ / €29,95

 

Gift wrapping service

Luxury For Men zorgt ervoor dat u hét cadeau van de avond schenkt en daarbij hoort uiteraard ook een mooie verpakking. Daarom vertrekt elk pakket bij Luxury For Men als cadeau en leveren wij uw aankoop altijd in een mooie Luxury For Men stroptas of andere geschenkverpakking. Als de producten dat toelaten tenminste (lees: een fiets inpakken is niet zo eenvoudig).

Een cadeau is altijd zo veel leuker als het wat persoonlijk is. Voeg daarom een volledig te personaliseren kaart aan uw geschenk toe. Handig als u het cadeau rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger laat verzenden, maar ook als u zich graag een last-minute zoektocht naar een geschikt kaartje bespaart. Het ontwerp en design past bovendien perfect bij uw Luxury For Men geschenk. De kaart wordt verzonden in een bijpassende enveloppe en meteen aan uw bestelling toegevoegd. 

Van smart luxury gesproken...

 

Niet tevreden, geld terug!

Niet tevreden van uw bestelling? Geen probleem. Even goede vrienden. Stuur het product binnen de 14 kalenderdagen naar onderstaand adres:

BIZZ22
attn. VOLEF BV
Hertenstraat 58 - gate 10
2300 Turnhout

 

Na ontvangst betalen we het volledige aankoopbedrag integraal terug. Opgelet: op dranken, belevingsarrangementen, groepscadeaubijdragen, geschenkbonnen en andere producten op maat is geen recht van retour van toepassing.

 

Dienst-na-verkoop

Luxury For Men werkt samen met erkende producenten en gekwalificeerde verdelers. Hierdoor kunnen wij een uitstekende dienst-na-verkoop garanderen.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor Luxury for Men? Stuur een mailtje naar service@luxuryformen.com. At your service.